Proizvodi vrata Klizna vrata


Predviđena su za ugradnju i kao fasadna stolarija i kao unutrašnja stolarija. S obzirom da kao i sva PVC stolarija poseduju osobine da izuzetno dobro termički i zvučno izoluju prostoriju gde su montirana, PVC klizna vrata predstavljaju izvanredno rešenje gde je nemoguće zbog manjka prostora ugraditi standardna vrata.

PVC klizna vrata su idealno rešenje u objektima gde je potrebno povremeno fizički odvojiti spoljašnji deo od unutrašnjeg, ali su odlična i za pregrađivanje unutrašnjih prostorija kao što su kancelarije, ugostiteljski objekti ili stambeni prostor. PVC klizna vrata mogu biti vrlo isplativa investicija kada se ugrađuju u velikim prostorijama u funkciji pregradnog zida. Zimi se ovim štedi energija potrebna za zagrevanje, a leti za rashlađivanje uređajima za klimatizaciju.

Izrađuju se kao jednokrilna i dvokrilna vrata, u dimenzijama i funkcionalnoj izvedbi prema zahtevu kupca. Klizna vrata sa PVC panelima odlično rešenje kada funkcionalne potrebe zahtevaju da se osim termičke i zvučne izolacije postigne i vizuelno razdvajanje delova prostorije ili prostorije od spoljašnjosti.

PVC kao materijal za izradu stolarije, kada se poredi sa drugim materijalima od kojeg se stolarija izrađuje, ima osobine koje ga najčešće stave na prvo mesto kao najisplativije i najfunkcionalnije rešenje. PVC stolarija osim što ispunjava individualne estetske i funkcionalne zahteve kupca, ona je i neuporedivo postojanija i dugotrajnija u odnosu na sve ostale materijale od kojih se stolarija pravi. Osim toga, zbog svojih idealno glatkih površina, PVC stolarija je krajnje laka za održavanje.


Modeli kliznih vrata